BIM Specialist HVAC/ventilation

Djurs Consult tilbyder her flere stillinger med fokus på HVAC/ventilation og BIM (Revit/autocad) hvor du selv er med til at præge indholdet i din hverdag.

Vi håber du vægter højt at se DIN faglighed i projekterne blive realiseret på byggepladserne. Vi gør meget ud af at alle faggrupper kan og må sparre med hinanden og at der SKAL være tid til at være gode kollegaer:

Vores sager spænder fra mindre private byggerier og op til store kontordomiciler og halbyggerier og over til sygehusbyggerier og supersygehuse.

DIN viden og kompetenceniveau er hos Djurs Consult essentiel og vi sørger ALTID for at vores medarbejdere har adgang til de nyeste tests, normer, standarder og uddannelse eller kurser. Vi arbejder hver dag som certificeret indenfor alle fagdicipliner men især Energi, Brand of Bæredygtighed med at sikre kvaliteten i de byggerier og projekter vi varetager. Som ansat ved Djurs Consult er det en pligt at vidensdele og at gøre sit bedste for at vi sammen kan sikre at certificeret og fagansvarlig rådgivning giver mening og er relevant for ALLE.

Du er selvkørende i Revit eller autocad som BIM Specialist og du kender til og kan tegne ventilation, Hvis du har erfaring fra byggepladser, vil dette blive vægtet højt, men om du er nyuddannet eller har mange års erfaring vil du kunne passe ind hos Djurs Consult, da vi favner alle erhvervsaktive aldersgrupper og kompetenceniveauer.

Kvalifikationer og kompetencer

  • Har en relevant uddannelsesbaggrund.
  • Kyndig Revit- eller autocad-bruger.
  • Du har kenderskab til og kan tegne ventilation.
  • Erfaring fra byggepladser er et plus men ikke et must.
  • Taler dansk og engelsk

Vi håber du vil med på holdet og vi glæder os til at læse din ansøgning.

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Kontakt person

Søren Chr. Kjær

Direktør

sck@djursconsult.dk

+45 25 23 23 71

Arbejdssted

Odense/Auning

Djurs Consult

Glisholmvej 2A

5260 Odense Denmark

Djurs Consult

Østergade 7

8963 Auning Denmark

Djurs Consult | Odense

Djurs Consult | Auning

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.