CFD ingeniør

Djurs Consult tilbyder her en specialiseret stilling med fokus på ventilation, brandteknik og CFD (computed fluid dynamics) hvor du selv er med til at præge indholdet i din hverdag.

Vi håber du vægter højt at se DIN faglighed i projekterne blive realiseret på byggepladserne. Vi gør meget ud af at alle faggrupper kan og må sparre med hinanden og at der SKAL være tid til at være gode kollegaer.

Vores sager spænder fra mindre private byggerier og op til store kontordomiciler og halbyggerier og over til sygehusbyggerier og supersygehuse.

DIN viden og kompetenceniveau er hos Djurs Consult essentiel og vi sørger ALTID for at vores medarbejdere har adgang til de nyeste tests, normer, standarder og uddannelse eller kurser. Vi arbejder hver dag som certificeret indenfor alle fagdicipliner men især Energi, Brand of Bæredygtighed med at sikre kvaliteten i de byggerier og projekter varetager. Som ansat ved Djurs Consult er det en pligt at vidensdele og at gøre sit bedste for at vi sammen kan sikre certificeret og fagansvarlig rådgivning giver mening og er relevant for ALLE. 

Du kan være selvkørende som CFD Specialist og du kender til og kan opsætte en brandmodel. Hvis du har erfaring fra byggepladser, vil dette blive vægtet højt, men om du er nyuddannet eller har mange års erfaring vil du kunne passe ind hos Djurs Consult, da vi favner alle erhvervsaktive aldersgrupper og kompetenceniveauer.

Kvalifikationer og kompetencer

  • Har en relevant uddannelsesbaggrund.
  • Selvkørende som CFD Specialist
  • Du kender til og kan opsætte en brandmodel
  • Erfaring fra byggepladser er et plus men ikke et must.
  • Taler dansk og engelsk

Vi håber du vil med på holdet og vi glæder os til at læse din ansøgning.

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Kontakt person

Søren Chr. Kjær

Direktør

sck@djursconsult.dk

+45 25 23 23 71

Arbejdssted

Odense/Auning

Djurs Consult

Glisholmvej 2A

5260 Odense Denmark

Djurs Consult

Østergade 7

8963 Auning Denmark

Djurs Consult | Odense

Djurs Consult | Auning

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.